Sammensatte menuer
Menu 5
- Valgfri delle, øffe, fisk vegetar
- Små kartofler bagt med rosmarinsalt
- 2 slags varierede salater (uspecificeret)
- 2 slags dyppelse
- Surdejs brød
Kr. 199,- pr. person
minimum 10 kuverter.
Menu 6
- 2 stk samosa
- 1 stk Savoury med broccoli ( broccoli tærte )
- Små kartofler bagt med rosmarinsalt
- 2 slags varierede salater (uspecificeret)
- 2 slags dyppelse
- Surdejs brød
Kr. 219,- pr. person
minimum 10 kuverter.
Menu 7
- Øk0 okse cuvette
- Små kartofler bagt med rosmarinsalt
- 2 slags varierede salater (uspecificeret)
- 2 slags dyppelse
- Surdejs brød
Kr. 229,- pr. person
minimum 10 kuverter.
Betingelser
- Alle priser er inkl. moms.
- Ved afhentning: søborghovedgade 24 2870 Dyssegård
- Ved levering. Kurerfirma efter km/minut takst
- Menuen er lige til at gå til. Alt er anrettet på porcelænsfade og –skåle, lige til at stille frem på buffet/bordene.
- Det varme ankommer i varmekasser, og er lige til at stille frem.
- Det eneste I selv skal gøre, er at skære kød og brød
- Fade/skåle skal leveres tilbage i rengjort stand. Hvis de kommer tilbage beskidte, pålægges der 600 – 1000 kr. alt efter hvor mange der er bestilt til.
- Når maden er bestilt på mail, og bekræftet af Madhus24. Er der en bindende aftale.
- Afbestilling kan ske indtil 14 dage før leverings dato, derefter betales 50% af det bestilte samlede beløb.
- Justering af antal kan ske indtil 5 dage før leverings dato. Ved store ændringer kan prisen ændre sig.
Madhus 24
Kontakt:
Restaurant, Cafe & takeaway
Søborghovedgade 24 – 2870 Dyssegård
Tel
+45 3125 4689
Køkkenchef Kenneth Overgaard tlf. 31584824 træffes hverdage mellem 0900-1500
E-mail
info@madhus24.dk
Restaurant, Cafe & takeaway
Søborghovedgade 24 – 2870 Dyssegård
Tel
+45 3125 4689
Køkkenchef Kenneth Overgaard tlf. 31584824 træffes hverdage mellem 0900-1500
info@madhus24.dk
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00 – 21.30
Onsdag: 10.00 – 21.30
Torsdag: 10.00 – 21.30
Fredag: 10.00 – 22.00
Lørdag: 10.00 – 22.00
Søndag: 10.00 – 15.30
Køkkenet lukker en time før.